top of page

KLANTENSERVICE

Klantenservice WEBSHOP

Kan ik orchideeëntakken ophalen in de kwekerij?

U kunt op online takken bestellen via de webshop. Deze shop is bedoeld voor de particuliere verkoop. Als u via de webshop besteld, kunt u de takken de volgende dag ophalen tussen 10.00-10.15 uur op de Violierenweg 20 in Bleiswijk.

 

Wanneer ontvang ik mijn orchideeën?

Als u de bestelling voor 12 uur plaatst, wordt het binnen twee werkdagen verzonden.

Levering verloopt via de pakketbezorger. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag na verzending tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden (met uitzondering van maandagen, feestdagen en dag na feestdag). Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

 

Hoe kan ik betalen?

De betaling kan via Ideal.

 

Wat zijn de verzendkosten?

4 orchideeëntakken: €7,95

7 orchideeëntakken: €8,95

12 orchideeëntakken: €9,95

Dit is inclusief verpakkingsmateriaal: verzenddoos, beschermfolie orchideeën en waterreservoir. 

 

Krijg ik exact dezelfde bloemen als op de foto?

Bloemen zijn levende materialen. Wij leveren orchideeën rechtstreeks van de kweker, maar het kan voorkomen dat een foto afwijkt van het geleverde product. 

 

Hoe kan ik mijn bestelling annuleren of retourneren?

Door de beperkte houdbaarheid van de producten die Seven Orchids verkoopt, geldt het herroepingsrecht niet. U kunt dus niet het product retourneren na ontvangst. Wel kunt u uw bestelling annuleren, wanneer deze nog niet verwerkt is. Neem altijd zo snel mogelijk telefonisch contact met ons op wanneer u uw bestelling wil annuleren. 

 

Hoe worden mijn klachten afgehandeld?

Seven Orchids streeft naar 100% klanttevredenheid. Wanneer er onverhoopt toch een klacht ontstaat, streven wij ernaar deze snel en zo goed mogelijk naar wens op te lossen. Als u een klacht heeft kunt u altijd telefonisch contact opnemen met ons 0646705728 of om een mail te sturen naar info@sevenorchids.nl. Voor een zo’n goed mogelijke afhandeling vragen wij u om uw klacht in detail goed te omschrijven en eventueel foto’s toe te voegen. Wij zullen daarna samen met een zo goed mogelijke oplossing te zoeken.

Contact

Adresgegevens:

Seven Orchids
Violierenweg 20
2665 MX  Bleiswijk

 

Tel: 06-46 70 57 28

E-mail: info@sevenorchids.nl

Seven Orchids high res_edited.jpg

Art van Wijk

Paco.jpg

Paco van Wijk

Jari van Wijk.jpeg

Jari van Wijk

bottom of page